GloThink Group present a l'11a Mostra de Comerç a Creu Coberta

GloThink Group present a l'11a Mostra de Comerç a Creu Coberta

GloThink Group a través de la seva àrea d'Esports, GLT Sports va participar en l'11a Mostra de Comerç de Creu Coberta, que es va celebrar coincidint amb la festivitat de Sant Jordi.

GLT Sports

GloThink Group va dur a terme un dels esdeveniments més importants des de la seva fundació com empresa del sector serveis i va estar present a l’11a Mostra de Comerç de Creu coberta, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. GloThink Group juntament amb les tres empreses Beauty Center Sants, Wellness Center Sants i GLT Sports, va deixar constància a l’esdeveniment de la seva participació en una de les tradicions més importants de Catalunya.

Al llarg del dia uns 500 visitants van poder gaudir d’un Sant Jordi diferent, més esportiu i on la mainada va passar una estona divertida. GLT Sports, va oferir als participants un esdeveniment on l’esport va ser l’eix central i més concretament tres espais, on al primer els jocs cooperatius van presentar l’esport des dels valors i el treball en equip. La segona àrea va posar el ritme a l’esdeveniment, gràcies a l’activitat de zumba kids. El darrer espai els esports referents, com futbol i bàsquet no podien faltar. En finalitzar la participació en els tres espais els participants van poder gaudir d’una sessió de maquillatge, on les galtes van servir per lluir els exponents de Sant Jordi, el llibre i la rosa. Els participants també van gaudir d’un refresc i la possibilitat de fer-se la foto més original amb davant el photocoll dels sponsors i col·laboradors, que van voler donar suport a l’esdeviment: Nacex, Diputació de Barcelona, Associació Comerciants Creu Coberta, CYCNUS, Parc Legal, Hotel Pestana Arena Barcelona, Nens & Esther.

Un dels reclams de l’esdeveniment era el concurs Nacex, on els participants que es fessin la foto més original amb el photocoll de fons, optaríem per guanyar en un dels tractaments exclusius de Beauty & Wellness Center Sants.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code