Concurs Sant Jordi & Photocoll Nacex

Concurs Sant Jordi & Photocoll Nacex

Coincidint amb l'esdeveniment de l'11a Mostra de Comerç de Creu Coberta, GloThink Group va organitzar el Ir Concurs Photocoll Nacex.


GloThink Group va dur a terme un dels esdeveniments més importants des de la seva fundació com empresa del sector serveis i va estar present a l’11a Mostra de Comerç de Creu coberta, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. GloThink Group juntament amb les tres empreses Beauty Center Sants, Wellness Center Sants i GLT Sports, va deixar constància a l’esdeveniment de la seva participació en una de les tradicions més importants de Catalunya.

Al llarg del dia uns 500 visitants van poder gaudir d’un Sant Jordi diferent, més esportiu, on la mainada va passar una estona divertida i la possibilitat de fer-se la foto més original amb davant el photocoll dels sponsors i col·laboradors, que van voler donar suport a l’esdeviment: Nacex, Diputació de Barcelona, Associació Comerciants Creu Coberta, CYCNUS, Parc Legal, Hotel Pestana Arena Barcelona, Nens & Esther.

Els participants que es fessin la foto més original amb el photocoll de fons, optarien per guanyar un dels tractaments exclusius en bellesa o salut de Beauty & Wellness Center Sants, que no superin l'import 20,00€ i s'haurà de bescanviar abans del 31/05/16.La fotografia guanyadora del concurs és!!!

Guanyador Concurs Photocall Sant Jordi 2016

Moltes felicitats a l'afortunat o afortunada

Per gaudir del premi, contactar amb Beauty & Wellness Center Sants

Veure galeria fotogràfica

Concurs Sant Jordi & Photocoll Nacex

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code