GloThink Group present a la VI Fira Romana de Creu Coberta

GloThink Group present a la VI Fira Romana de Creu Coberta

GloThink Group a través de la seva àrea d'Esports, GLT Sports va participar en la VI Jornades Romanes de Barcelona a Creu Coberta, que es va celebrar els dies 18 i 19 de juny.

 GLT Sports Academy

GloThink Group va estar present a la VI Fira Romana de Creu coberta que es va celebrar els dies 18 i 19 de juny. GloThink Group juntament amb les tres empreses Beauty Center Sants, Wellness Center Sants i GLT Sports, va deixar constància a l’esdeveniment de la seva participació en de les fires que organitza l'Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Al llarg del dia uns 500 visitants van poder gaudir d’una Fira Romana diferent, més esportiu i on la mainada va passar una estona divertida. GLT Sports, va oferir als participants un esdeveniment on l’esport va ser un dels eixos, activitats com zumba kids, jocs per als més petits, esports com bàsquet i tennis. En finalitzar la participació els participants van poder gaudir d’una sessió de maquillatge, on les galtes van servir per lluir els exponents romans. Els participants també van gaudir d’un refresc i la possibilitat de fer-se la foto més original amb davant el photocoll dels sponsors i col·laboradors, que van voler donar suport a l’esdeviment: Nacex, , Associació Comerciants Creu Coberta, CYCNUS, Parc Legal, Hotel Pestana Arena Barcelona, Nens & Esther.

Un dels reclams de l’esdeveniment era el concurs Nacex, on els participants que es fessin la foto més original amb el photocoll de fons, optaríem per guanyar en un dels tractaments exclusius de Beauty & Wellness Center Sants.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code