Concurs fotogràfic de disfresses, Carnestoltes BWCS

Concurs fotogràfic de disfresses, Carnestoltes BWCS

No cal que busquis més plans per Carnaval perquè et proposem el millor! Hem preparat un concurs fotogràfic de disfresses, perquè ens les facis arribar per correu electrònic les fotos més originals i divertides.

A què esperes! Posa't la teva millor disfressa o millor màscara i sigues original i creatiu, captant el moment més divertit amb els teus amics o la teva família.

El guanyador del concurs gaudirà d'una higiene facial al nostre centre Beauty & Wellness Center Sants


TERMES I CONDICIONS DEL CONCURS FOTOGRÀFIC

Termes i condicions del concurs fotogràfic “sorteig higiene facial”


El concurs

1. A partir del 1 de febrer i fins el 14 de febrer del 2016 podràs participar en el concurs fotogràfic que organitza BWCS per celebrar el carnestoltes, el sorteig es celebrarà el dia 15 de febrer a les 18h00 amb la presència del gerent del centre BWCS promotor del concurs i els treballadors de l’empresa promotora al C/ Rector Triado 41, local 2 08014 BCN.

2. Aquesta promoció esta oberta a tot el públic en general i el numero de fotografies esta limitat a 3 fotografies per persona o per família.

3. Solament es permet tres imatges o fotografies per persona i domicili i la promoció no es pot combinar amb cap altra oferta o promoció de Glothink Group.

4. Per participar en la promoció es requereix connexió a internet o visita al centre BWCS (C/Rector Triado, 41 08014 BCN). No es proporcionarà ni acceptarà cap altra via d'accés a la promoció.

5. Un cop realitzat l’enviament de les fotografies realitzades a la compte de correu social@glothink.com, els participants tindran dret a participar en el sorteig d’una higiene facial gratuïta en el centre BWCS (a bescanviar durant tot el 2016). El fet de no respectar la caducitat de la promoció implicarà perdrà el seus drets de compra del mateix.

6. Els participants que han escollit participar en la promoció i hagin enviat la fotografia de la seva disfressa al correu indicat amb totes les dades sol·licitades, tindran que contactar amb el centre BWCS i sol·licitar data i hora (caducitat del tractament: 31 de desembre 2016)

7.El regal serà vàlid al centre BWCS, la ubicació del centre i la data del tractament estan subjectes a disponibilitat i es podrà bescanviar durant tot l’any 2016. El regal solament podrà canviar-se al país en el qual es va adquirir el producte Glothink i al centre indicat. 


Procediment 

8. Per participar en el sorteig, consulta les bases de promoció a la pàgina www.glothink.com. El procediment contempla el següents passos:

1. Realitzar una fotografia o fotografies de la teva disfressa de carnestoltes de manera individual o grupal i enviar al correu electrònic social@glothink.com. Per qualsevol consulta durant el funcionament del concurs es podrà demanar informació al centre BWCS (C/Rector Triado 41, 08014 BCN),al correu info@glothink.com o social@glothink.com, durant el període del 1 de febrer al 14 de febrer del 2016.

2. Un cop rebut el correu amb les imatges i les dades es generarà un codi de referència vinculat al client que hagi fet la participació en la promoció.

3. A data 14 de febrer es farà el sorteig entre tots els codis generats al centre BWCS (C/Rector Triado 41, 08014 BCN)

4.El guanyador del sorteig rebrà notificació per correu electrònic, igualment se l’informarà dels passos a seguir per realitzar la reserva a al centre BWCS.

5. El tractament adquirit en el sorteig del concurs fotogràfic el podrà bescanviar durant tot el 2016 mitjançant trucada al centre BWCS (932924947 o 608782579) per sol·licitar data i hora.

9. Totes les dades hauran de coincidir amb les indicades en el registre de sol·licitud de participació en el moment de l’enviament de les imatges per tal de fer la reserva.


Ús de les dades personals

10. En participar en la Promoció, dónes consentiment exprés perquè Glothink Group utilitzi les teves dades personals i perquè gestioni la teva participació en la promoció, el teu regal i el seu procediment de reserva (el propòsit). Acceptes que Glothink Group processi la teva informació personal i que divulgui les teves dades personals únicament a proveïdors tercers de Glothink Group quan l'accés a ells sigui necessari per a les finalitats esmentades.

11. Les dades personals recopilades durant la promoció es processaran conforme a les lleis i normatives locals vigents sobre protecció de dades i la política de privadesa del promotor. A qualsevol moment pots escriure al promotor o enviar-li un correu electrònic a info@glothink.com per sol·licitar-li que modifiqui, actualitzi, aclareixi o elimini aquestes dades personals.

12. L'ús de les dades personals pot incloure la recepció d'informació sobre els productes, serveis i esdeveniments del promotor o una altra informació que pugui resultar-te d'interès, sempre que hagis donat el teu consentiment previ per a aquest ús en registrar-te en el lloc web del promotor o en els formularis del centre. Cada vegada que rebis una comunicació electrònica promocional, tindràs l'oportunitat de cancel·lar la teva subscripció marcant la casella corresponent.

13. Acceptes que se sol·liciti la teva participació en la publicitat relativa a la promoció sense més consentiment ni compensació. Aquesta publicitat pot incloure, sense restricció, l'ús del nom dels participants i/o imatges d'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge; participant en la promoció doneu el vostre consentiment per a Glo Think & Friends S.L. pugui utilitzar les imatges on aparegui la seva persona i/o d'altres persones que tuteli en el marc d’esdeveniments esportius i socials de l'entitat en la pàgina web o altres publicacions, i declaracions realitzats per aquests en relació amb la Promoció.

14. Si optes per eliminar les teves dades personals, és possible que se t'exclogui d'aquesta promoció.


Altres condicions 

15.No seran vàlides les sol·licituds múltiples realitzades a través de grups de consumidors, representants o comercials ni a través de tercers o serveis automatitzats. Si resultés evident l'ús d'un ordinador (o ordinadors) per eludir aquesta condició (per exemple, utilitzant “script”, “força bruta” o qualsevol altre mitjà automatitzat), el participant serà desqualificat i s'anul·larà el seu premi. No s'acceptaran sol·licituds enviades per cap altre mitjà.

16. No podran participar en la promoció els empleats, els seus familiars, els agents del promotor i les seves filials ni altres interessats relacionats de forma professional directa amb aquesta promoció.

17. Si retornes el producte Glothink adquirit al venedor per qualsevol raó, no tindràs dret a sol·licitar el regal ni a quedar-te amb ell.

18. En ocasions, per raons alienes als promotors, pot ser que no estigui accessible el lloc web. El promotor no garanteix l'accés continu i ininterromput a la pàgina web. No s'acceptarà responsabilitat alguna per dificultats a l'hora de participar o realitzar la sol·licitud, ni per sol·licituds retardades o danyades. El promotor no accepta responsabilitat alguna per cap pèrdua derivada de la promoció.

19. El promotor no és responsable de cap acció o omissió de tercers i no garanteix que no es produeixin interrupcions, fallades o cancel·lacions en aquestes promocions. El promotor no es responsabilitza de tals interrupcions, fallades o cancel·lacions tret que siguin causats per negligència del promotor.

20. El promotor es reserva el dret a exigir als participants que aportin proves de la seva elegibilitat per participar en la promoció. Tot aquell que no compleixi aquestes condicions o que es negui a proporcionar proves de la seva elegibilitat per participar en la promoció serà exclòs automàticament d'aquesta i, en cas de realitzar la sol·licitud, no tindrà dret a reclamar el premi. cal assenyalar que s'identificarà als participants a través de les dades personals aportades. En cas de desacord, aquestes dades es consideraran com a autèntics.

21. El promotor es reserva el dret d'excloure de la promoció, a qualsevol moment i sense previ avís, a tot participant que hagi infringit aquestes normes o que no compleixi els criteris de elegibilitat establerts anteriorment.

22. Si qualsevol estipulació d'aquests termes i condicions fos il·legal, invàlida o inaplicable, segons el parer de qualsevol jutjat, tribunal o òrgan administratiu jurisdiccional competent, les estipulacions restants d'aquests termes i condicions no es veuran afectades i romandran vigents íntegrament.

23. Si el promotor no complís alguna de les disposicions establertes en aquests termes de la promoció, íntegrament o en part, no constituirà una renúncia, ni afectarà al dret dels promotors a exigir l'acompliment futur íntegrament de la mateixa, ni tampoc podrà considerar-se aquesta renúncia dels promotors sobre l'incompliment de qualsevol disposició d'aquests termes promocionals com una renúncia de qualsevol incompliment posterior, ni anul·larà l'eficàcia de qualsevol d'aquestes disposicions.

24. El regal no podrà transferir-se a tercers. No podrà canviar-se per diners en efectiu, reemborsament ni crèdit a compte, ja sigui parcial o total.

25. El promotor es reserva el dret a canviar el regal (total o parcialment) per un altre de valor similar.

26. El promotor no acceptarà responsabilitat alguna per sol·licituds perdudes. El promotor rebutjarà les sol·licituds rebudes després de la data de tancament i les que consideri raonablement com a incompletes, que siguin il·legibles o fraudulentes.

27. Dins dels límits permesos per la llei, el promotor s'eximeix de qualsevol responsabilitat per pèrdues o danys soferts a conseqüència de la participació en aquesta promoció.

28. El promotor no serà responsable en cas que el participant no sigui capaç de gaudir del regal.

29. El participant és l'únic responsable de notificar i abonar els impostos corresponents exigibles en virtut de les lleis vigents per qualsevol regal rebut de Glothink.

30. Les presents condicions estan regulades per les lleis del país en què s'hagi adquirit el producte Glothink i es troben sota la jurisdicció exclusiva dels tribunals competents d'aquest país.

31. En participar en aquesta promoció, confirmes que has llegit, entès i acceptat aquestes condicions generals. El promotor es reserva el dret a modificar o invalidar aquestes condicions sense previ avís si el seu compliment es veu impedit per circumstàncies que escapin al seu control, dins dels límits raonables.

32. Promotor: El promotor és *Glothink & Friends S.L, amb seu registrada a Barcelona, C/ Gernika 12, 1-1, 08014 Barcelona, Espanya. Tota la correspondència haurà de remetre's a la següent adreça: *BWCS, Promoció “Concurs fotogràfic Higiene Facial”, Carrer Rector Triadó 41, 08014 Barcelona.