Promoción especial San Valentín

Promoción especial San Valentín

Promoció Sant Valentí, Beauty & Wellness Center Sants:

Nit d'Hotel 4* + Cofre Regal a partir de 59,00€

Promoció exclusiva per als 10 primers clients


Accedeix a la tenda online i gaudeix de la promoció: Botiga BWCS


Logo Pestana


TERMES I CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ

Termes i condicions de la promoció “nit d’hotel+cofre regal BWCS”


La promoció
 

1. La promoció permet la compra d’un pack nit d’hotel 4* + cofre regal BWCS al preu especial de 59€, des de les 00:01 del 1 de febrer de 2016 fins a les 23:59 del 12 de febrer de 2016 (“Període de la promoció”), els clients podran gaudir d’aquesta nit d’hotel 4* durant el 13 de febrer.

2. Aquesta promoció és solament per a persones majors de divuit (18) anys i compres realitzades segons estipula les condicions de la promoció, i està supeditada a un màxim d’una compra per persona o per domicili, en el cas dels 10 primers clients. Un cop finalitzada la promoció, els clients poden obtenir més packs fora de la promoció especial. (veure taula de tarifes)

3. Solament es permet una compra d’un producte nit d’hotel 4*+cofre regal BWCS per persona i domicili i la promoció no es pot combinar amb cap altra oferta de Glothink Group.

4. Per participar en la promoció es requereix connexió a internet o visita al centre BWCS (C/Rector Triado, 41 08014 BCN). No es proporcionarà ni acceptarà cap altra via d'accés a la promoció.

5. Per la compra d'una nit d’hotel 4*+cofre regal BWCS de la promoció, els participants tindran dret a gaudir de l’allotjament (a bescanviar durant tot el 13 de febrer del 2016) i a sol·licitar l’aplicació del tractament escollit del cofre (a bescanviar durant tot el 2016). El fet de no respectar la caducitat de la promoció implicarà perdrà el seus drets de compra del mateix.

6. Els participants que han escollit participar en la promoció i adquirit la nit d’hotel 4*+cofre regal BWCS, podran seleccionar un dels 6 tractaments que formen part dels cofres regals. Per duu a terme el tractament serà necessari contactar amb el centre BWCS i sol·licitar data i hora (caducitat del cofre: 31 de desembre 2016)

7. El hotel d’allotjament serà a l’hotel Pestana Arena Barcelona**** (http://www.pestana.com/pt/hotel/pestana-arena-barcelona). La ubicació del hotel i la data de l'estada estan subjectes a disponibilitat i es podrà bescanviar durant el dia 13 de febrer. El pack solament podrà canviar-se al país en el qual es va adquirir el producte Glothink i a l’hotel indicat.

8. L'allotjament serà per a un màxim de dues persones en habitació doble (veure taula de tarifes i tipus d’habitacions). No pot garantir-se el tipus d'habitació disponible. Encara que el desdejuni no està inclòs a l’oferta de 59€, és possible que l’hotel ofereixi com a part del paquet de l'habitació algun detall. Una vegada confirmada la reserva d'hotel, no podrà modificar-se ni cancel·lar-se. Tota la resta de tarifes i habitacions Standard i superior tenen inclòs l’esmorzar. (comproveu taules de tarifes)

9. Les tarifes existents en les promocions i el contingut de les mateixes són les següents:
- TARIFA BASIC. Inclou nit d’hotel amb la modalitat escollida + cofre de regal basic (comproveu els tractaments. Apartat 10)
- TARIFA PREMIUM. Inclou nit d’hotel amb la modalitat escollida + cofre de regal Premium (comproveu els tractaments. Apartat 10)
- TARIFA VIP. Inclou nit d’hotel amb la modalitat escollida + cofre de regal VIP (comproveu els tractaments. Apartat 10)

10. Els tractaments que formen part dels cofres Glothink BWCS (a escollir un) són els següents:

COFRE BASIC

- Pedicura
- Massatge relaxant 30'
- Manicura amb esmalt francès
- Pressoteràpia 30'
- Tractament capil·lar
- Higiene facial bàsica

COFRE PREMIUM

- Higiene facial personalitzada
- Maquillatge social
- Peeling + Hidratació
- Massatge relaxant 45'
- Pedicura + Parafina
- Extensió de pestanyes

COFRE VIP

- Embolcalls SPA
- Aromes d’orient
- Tractament piel de luna
- BDRPHARM (tractament antiedat)
- Drenatge limfàtic 30'
- Pack per a tu: Radiofreqüència o cavitació 30'+Pressoteràpia 20'

11. La taula de tarifes establerta en l’acord comercial entre Glothink Group i el Pestana Hotels Group pels 10 primers clients que realitzin la compra i pels següents clients interessats en les promocions són les següents:

TARIFES amb IVA inclòs, pels 10 primers clients (nit del 13 de febrer)

Tarifa Basic Tarifa Premium Tarifa VIP

Habitació doble + Cofre

(sense esmorzar)

59,00€

(oferta especial)
89,00€ 109,00€

Habitació doble Standard

Cofre + esmorzar inclòs

89,00€ 119,00€ 139,00€

Habitació doble superior

Cofre + esmorzar inclòs

119,00€ 149,00€ 169,00€

TARIFES amb IVA inclòs, per la resta de clients (nit del 13 de febrer)

Tarifa Basic Tarifa Premium Tarifa VIP

Habitació doble + Cofre

(sense esmorzar)

105,00€

115,00€ 109,00€

Habitació doble Standard +

Cofre + esmorzar inclòs

125,00€ 135,00€ 150,00€

Habitació doble superior +

Cofre + esmorzar inclòs

155,00€ 165,00€ 180,00€


12. En el cas que els clients vulguin una oferta més amplia o un pack més complet us exposem a continuació quins serien els preus dels possibles suplements:

  a) Suplements COFRES:

  i. Cofre Basic 20,00€
  ii. Cofre Premium 30,00€
  iiii. Cofre VIP 40,00€

  b)  Suplements HOTEL:

          i. Nit d’hotel: 15% de descompte adicional en el PVP
          ii. Sopar: Menu degustació de Tapes per 22,00€/persona   

  13. Per evitar confusions, el pack no inclou el viatge des del seu domicili fins al lloc en el qual estigui situat l'hotel o viceversa ni tampoc les propines, menjars, despeses de trasllat o qualsevol altre imprevist. És possible que es requereixi una targeta de crèdit o de dèbit durant en el registre per avalar tot despesa imprevista (p. ex., mini bar, servei d'habitacions, etc.) o possibles impostos municipals o del complex turístic, si aquest fos el cas.


  Procediment

  14. Per participar en la promoció, consulta les bases de promoció a la pàgina www.glothink.com. El procediment contempla el següents passos:

  1. Comprar el pack nit d’hotel 4*+cofre regal BWCS (segons tarifa desitjada al centre BWCS (C/Rector Triado 41, 08014 BCN), a la tenda online (www.glothink.com) o a qualsevol dels proveïdors de Glothink Group (Pestana Arena Hotel,...) durant el període del 1 de febrer al 12 de febrer del 2016.

  2. Amb la compra del pack es generarà un codi de referència (codi del producte en tenda online o DNI del client en compra directe al centre).

  3. A data 12 de febrer es farà el tancament i assignació de totes les habitacions i cofres comprats, per tal de fer l’allotjament a l’Hotel Pestana Arena Barcelona 4* (C/ Consell de Cent 51-53, 08014 BCN).

  4. Un cop adquirit el pack i confirmada la compra amb la recepció de correu en cas de la tenda online o de segell i signatura del formulari en cas del centre BWCS el client rebrà notificació per correu electrònic, dels passos a seguir per realitzar la reserva a l’hotel Pestana Arena Barcelona.

  5. El tractament adquirit en la compra del pack Glothink Group el podrà bescanviar durant tot el 2016 mitjançant trucada al centre BWCS (932924947 o 608782579) per sol·licitar data i hora.

  15. Totes les dades hauran de coincidir amb els indicats en el registre de sol·licitud en el moment de la compra del pack  nit d’hotel 4*+cofre regal BWCS Glothink.

  16. Una vegada rebuda la informació de la compra realitzada, es farà mitjançant correu electrònic la reserva de l’habitació de l’hotel. El correu electrònic que atendrà totes les peticions de reserves pagades serà el següent: res.barcelona@pestana.com o per telèfon: 93 289 39 21, per tal de duu a terme la reserva serà imprescindible el codi de referència generat o el DNI del titular que ha realitzat la compra. La reserva quedarà confirmada automàticament i podrà disposar de la seva habitació a partir del dia 1 de febrer a partir de les 12h, fins el dia 14 de febrer a les 12h

  17. Un cop realitzada la promoció, el client podrà fer la reserva de la nit d’hotel amb aquest codi. El codi de reserva és vàlid fins al 31.12.2016 i l'estada ha de produir-se abans del 23.12.2016. La comunicació i reserva del regal de la nit d’hotel es farà mitjançant l’adreça de correu electrònic que l’hotel facilitarà i els mecanismes establerts pel mateix hotel)


  Ús de les dades personals

  18. En participar en la Promoció, dónes consentiment exprés perquè Glothink Group i Pestana Hotels Group utilitzi les teves dades personals i perquè gestioni la teva participació en la promoció, el teu regal i el seu procediment de reserva (el propòsit). Acceptes que Glothink Group processi la teva informació personal i que divulgui les teves dades personals únicament a proveïdors tercers de Glothink Group quan l'accés a ells sigui necessari per a les finalitats esmentades.

  19. Les dades personals recopilades durant la promoció es processaran conforme a les lleis i normatives locals vigents sobre protecció de dades i la política de privadesa del promotor. A qualsevol moment pots escriure al promotor o enviar-li un correu electrònic a info@glothink.com per sol·licitar-li que modifiqui, actualitzi, aclareixi o elimini aquestes dades personals.

  20. L'ús de les dades personals pot incloure la recepció d'informació sobre els productes, serveis i esdeveniments del promotor o una altra informació que pugui resultar-te d'interès, sempre que hagis donat el teu consentiment previ per a aquest ús en registrar-te en el lloc web del promotor o en els formularis del centre. Cada vegada que rebis una comunicació electrònica promocional, tindràs l'oportunitat de cancel·lar la teva subscripció marcant la casella corresponent.

  21. Acceptes que se sol·liciti la teva participació en la publicitat relativa a la promoció sense més consentiment ni compensació. Aquesta publicitat pot incloure, sense restricció, l'ús del nom dels participants i/o imatges d'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge; participant en la promoció doneu el vostre consentiment per a Glo Think & Friends S.L. pugui utilitzar les imatges on aparegui la seva persona i/o d'altres persones que tuteli en el marc d’esdeveniments esportius i socials de l'entitat en la pàgina web o altres publicacions, i declaracions realitzats per aquests en relació amb la Promoció.

  22. Si optes per eliminar les teves dades personals, és possible que se t'exclogui d'aquesta promoció.


  Altres condicions

  23. No seran vàlides les sol·licituds múltiples realitzades a través de grups de consumidors, representants o comercials ni a través de tercers o serveis automatitzats. Si resultés evident l'ús d'un ordinador (o ordinadors) per eludir aquesta condició (per exemple, utilitzant “script”, “força bruta” o qualsevol altre mitjà automatitzat), el participant serà desqualificat i s'anul·larà el seu premi. No s'acceptaran sol·licituds enviades per cap altre mitjà.

  24. No podran participar en la promoció els empleats, els seus familiars, els agents del promotor i les seves filials ni altres interessats relacionats de forma professional directa amb aquesta promoció.

  25. Si retornes el producte Glothink adquirit al venedor per qualsevol raó, no tindràs dret a sol·licitar el regal ni a quedar-te amb ell.

  26. En ocasions, per raons alienes als promotors, pot ser que no estigui accessible el lloc web. El promotor no garanteix l'accés continu i ininterromput a la pàgina web. No s'acceptarà responsabilitat alguna per dificultats a l'hora de participar o realitzar la sol·licitud, ni per sol·licituds retardades o danyades. El promotor no accepta responsabilitat alguna per cap pèrdua derivada de la promoció.

  27. El promotor no és responsable de cap acció o omissió de tercers i no garanteix que no es produeixin interrupcions, fallades o cancel·lacions en aquestes promocions. El promotor no es responsabilitza de tals interrupcions, fallades o cancel·lacions tret que siguin causats per negligència del promotor.

  28. El promotor es reserva el dret a exigir als participants que aportin proves de la seva elegibilitat per participar en la promoció. Tot aquell que no compleixi aquestes condicions o que es negui a proporcionar proves de la seva elegibilitat per participar en la promoció serà exclòs automàticament d'aquesta i, en cas de realitzar la sol·licitud, no tindrà dret a reclamar el pack. Cal assenyalar que s'identificarà als participants a través de les dades personals aportades. En cas de desacord, aquestes dades es consideraran com a autèntics.

  29. El promotor es reserva el dret d'excloure de la promoció, a qualsevol moment i sense previ avís, a tot participant que hagi infringit aquestes normes o que no compleixi els criteris de elegibilitat establerts anteriorment.

  30. Si qualsevol estipulació d'aquests termes i condicions fos il·legal, invàlida o inaplicable, segons el parer de qualsevol jutjat, tribunal o òrgan administratiu jurisdiccional competent, les estipulacions restants d'aquests termes i condicions no es veuran afectades i romandran vigents íntegrament.

  31. Si el promotor no complís alguna de les disposicions establertes en aquests termes de la promoció, íntegrament o en part, no constituirà una renúncia, ni afectarà al dret dels promotors a exigir l'acompliment futur íntegrament de la mateixa, ni tampoc podrà considerar-se aquesta renúncia dels promotors sobre l'incompliment de qualsevol disposició d'aquests termes promocionals com una renúncia de qualsevol incompliment posterior, ni anul·larà l'eficàcia de qualsevol d'aquestes disposicions.

  32. El pack no podrà transferir-se a tercers. No podrà canviar-se per diners en efectiu, reemborsament ni crèdit a compte, ja sigui parcial o total.

  33. El promotor es reserva el dret a canviar el regal (total o parcialment) per un altre de valor similar.

  34. El promotor no acceptarà responsabilitat alguna per sol·licituds perdudes. El promotor rebutjarà les sol·licituds rebudes després de la data de tancament i les que consideri raonablement com a incompletes, que siguin il·legibles o fraudulentes.

  35. Dins dels límits permesos per la llei, el promotor s'eximeix de qualsevol responsabilitat per pèrdues o danys soferts a conseqüència de la participació en aquesta promoció.

  36.El promotor no serà responsable en cas que el participant no sigui capaç de gaudir del pack.

  37. El participant és l'únic responsable de notificar i abonar els impostos corresponents exigibles en virtut de les lleis vigents per qualsevol pack rebut de Glothink.

  38. Les presents condicions estan regulades per les lleis del país en què s'hagi adquirit el producte Glothink i es troben sota la jurisdicció exclusiva dels tribunals competents d'aquest país.

  39. En participar en aquesta promoció, confirmes que has llegit, entès i acceptat aquestes condicions generals. El promotor es reserva el dret a modificar o invalidar aquestes condicions sense previ avís si el seu compliment es veu impedit per circumstàncies que escapin al seu control, dins dels límits raonables.

  40. Promotor: El promotor és Glothink & Friends S.L, amb seu registrada a Barcelona, C/ Gernika 12, 1-1, 08014 Barcelona, Espanya. Tota la correspondència haurà de remetre's a la següent adreça: BWCS, Promoció “nit d’hotel 4*+cofre regal”, Carrer Rector Triadó 41, 08014 Barcelona.